ponedjeljak, 7. siječnja 2008.

Sve za vjencanje

Sve za vjencanje mozete pronaci ako posjetite sajam vjencanja.
Tako ce se u Osijeku od 08. - 10. 02. 2008. na sajamskom prostoru Pampas, odrzati 2. Sajam vjenčanja. Program izlaganja obuhvaća nezaobilazne detalje koji su neophodni u organiziranju vjenčanja: uljepšavanje mladenaca, vjenčane haljine i odijela, nakit, nove modne trendove i ideje za izgled za jedan od najljepsih dana u Vasem zivotu, do mnostva drugih detalja; pozivnice, zahvalnice, konfeti, izbor i uređenje svečane sale cvijećem, svijećama i dekoracijama, fotografija i video snimki, glazbe i zabavnog sadržaja, izbor jelovnika, pića, posuđa, torti i slastica..

Na sajmu će biti organizirani posebni događaji i prezentacije: modne revije, stručni savjeti kozmetičara, frizera i stilista neophodnih u kreiranju svečanog vjenčanog izgleda (make up, frizure, nail design i sl.), do cvjetnih aranžmana i dekoriranja prostora.

Mnostvo ideja sigurno cete pronaci na sajmu i sto je najbolje od svega sve je na jednom mjestu, pa dodjite.

2 komentara:

natai kaže...

Draga Megi! Radiš prekrasne stvari i svakako ću te linkati jer će to zanimati i moje curke! S tvojim dopuštenjem, za Tvoje posjetiteljice,između dva sajma mogu saznati više o noktima u salonu Natai u Osijeku, B. Kašića 66 (kod kolodvora)ili nazvati na 031 629 001 ili 098 627 0672.
Instruktorica ugradnje noktiju
Nataša

megi kaže...

Hvala puno, bit će u budućnosti i neki adresar frizera, pedikera, šmikerica, ali moram to malo istražiti kako tko radi i gdje su cure zadovoljne.

Pozdrav svima!