utorak, 8. siječnja 2008.

Sajam vjenjcanja

Prvi ovogodisnji sajam vjencanja odrzat ce se u Opatiji u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner 19. i 20. sijecnja. Sajam vjencanja u Opatiji odrzava se osmi put. Program ce biti raznovrstan i i pun noviteta, moci cete naci doista sve sto Vam je potrebno za Vase vjencanje od pozivnica, zahvlanica, cvijetnih kreacija, do prekrasnih vjencanica, odjela, limuzinama...U Osijeku od 08. - 10. 02. 2008. na sajamskom prostoru Pampas, odrzati ce se 2. Sajam vjenčanja.
Program izlaganja obuhvaća nezaobilazne detalje koji su neophodni u organiziranju vjenčanja: uljepšavanje mladenaca, vjenčane haljine i odijela, nakit, nove modne trendove i ideje za izgled za jedan od najljepsih dana u Vasem zivotu, do mnostva drugih detalja; pozivnice, zahvalnice, konfeti, izbor i uređenje svečane sale cvijećem, svijećama i dekoracijama, fotografija i video snimki, glazbe i zabavnog sadržaja, izbor jelovnika, pića, posuđa, torti i slastica..Na sajmu će biti organizirani posebni događaji i prezentacije: modne revije, stručni savjeti kozmetičara, frizera i stilista neophodnih u kreiranju svečanog vjenčanog izgleda (make up, frizure, nail design i sl.), do cvjetnih aranžmana i dekoriranja prostora.Mnostvo ideja sigurno cete pronaci na sajmu i sto je najbolje od svega sve je na jednom mjestu, pa dodjite.


10. po redu Sajam vjenčanja u Zagreb 2008. buduci mladenci moci ce posjetiti od 01 – 03. veljače, Prisavlje 2 u prostoru Boćarskog doma. Program koji obiluje iznenađenjima kao sto su modne revije, nagradne igre i naravno brojni izlagači koji se sve vise trude zadovoljiti ukuse i ocekivanja svojih posjetitelja kojih je svake godine sve vise.

Nema komentara: