četvrtak, 3. srpnja 2008.

Ideje za zahvalnice

U prijašnje vrijeme svi smo znali da ćemo kao uspomenu iz svatova dobiti sliku sretnih mladenaca. Onda su nam stigli mali bijeli bombončići poznatiji kao konfete, umotani u bijeli til, u paru kao simbol zajedništva i nerazdvojivosti. Danas nas mladenci iznenađuju svojim pokonima, trude se biti prvi u ideji, kretavni, pa evo male pomoći za one koji ne znaju što bi, a možda se kad ovo pročitaju i u njim probodi neka nova, luda i nezaboravna ideja za poklon.
Danas možemo pronaći veliki izbor boca neobičnih oblika ili posebno rukom ukrašenih teglica, napunite ih rakijom, vinom. medom, pekmezom ili nekim proizvodom iz kućne djelatnosti ako se time bavite Vi ili netko od Vaših bližnjih.
Popularno je vino sa ili bez zlatnih listića koje se nalazi u izgraviranoj boci sa likom golubova, burmi, mladenaca...
Možete pokoloniti i razne vrste hand made sapuna od lavande, meda ili nekog drugog finog bilja, lijepo unikatno upakovane, sa porukicom na kojoj pišu imena mladenaca... datum...

Ili nešto poput ovih zgodnih štapića za miješanje koktela.


Evo nekoliko ideja za svijeće:


Na čaše od svijeća možete dati upisati svoja imena ili neki omoljeni stih, a može biti i Vaša slika na njoj.

Za ljubitelje kala:

Romantično vjenčanje:


Mladnenci koji su ljubitelji matematike ili završili studij matematike, sigurno će iznenaditi goste kalkulatorom.Sladoljubci mogu pokloniti čokoladne bombone u obliku srca ili možda mint u istom tom obliku.

Ljubitelji pizze pokloniti mogu rezač za pizzu.

Žlica za sladoled u obliku srca!

Otvarači ili zatvarači tj. čepovi za boce.

Malo čokolodanih bombona u obliku zrna kave. Čokolada će se sigurno pojesti, a šalice ostati za uspomenu i kod mnogih će se i koristiti.
1 komentar:

Irena kaže...

Jako mi se svida ukras za tortu gdje mladenka upeca mladozenju, pa me zanima gdje se to moze kupiti u Hrvatskoj ili barem gdje mogu nabaviti takve neobicne ukrase? Hvala